Misiunea noastră este să îmbunătățim viața oamenilor de pretutindeni prin vaccinuri și medicamente inovatoare. Pentru a face acest lucru, aplicăm noi tehnici pentru a depăși barierele și pentru a accelera progresul. Suntem de neoprit. Experiența noastră solidă ne permite să urmărim obiective inteligente, în timp ce tehnologiile noastre unice ne permit să dezvoltăm medicamente, produse biologice și medicamente genomice care au potențialul de a transforma practica medicală.

Portofoliul aflat în cercetare și dezvoltare
 
La sfârșitul lunii martie 2022, portofoliul aflat în proces de cercetare și dezvoltare includea 91 de proiecte, dintre care 34 se află în studii de fază 3 sau au fost depuse la autoritățile de reglementare în vederea autorizării. Aceste proiecte reprezintă entități moleculare noi, precum și terapii existente care sunt studiate pentru eventuale indicații adiționale sau formulări diferite.
 
Platforme tehnologice
Folosim cele mai avansate platforme tehnologice pentru a dezvolta abordări inovatoare care au rolul să prevină sau să oprească evoluția bolilor.
 

Domenii de cercetare

 
Imunologie și inflamație
Angajamentul nostru pe termen lung de a trata afecțiunile inflamatorii se bazează pe o înțelegere profundă a bolii, de la dinamica acesteia într-o singură celulă imunitară până la impactul său asupra vieții pacientului. Din pasiune pentru știință și din dorința de inovare continuă, accelerăm programele ambițioase și dezvoltăm un portofoliu de medicamente de cea mai bună calitate.

 

Oncologie
Cu o expertiză solidă în imuno-oncologie și oncologie moleculară, echipele noastre de cercetare și dezvoltare sunt specializate în cancerele greu de tratat, cum ar fi de cele de sân, plămâni și sânge. Folosind tehnologii de ultimă generație precum inteligența artificială, biologia sintetică, tehnologia NANOBODY® și conjugații anticorp-medicament, echipele noastre dezvoltă terapii  de precizie, concepute pentru a satisface nevoile specifice ale pacienților.

 

Neurologie
Perspectivele pacienților și știința remarcabilă conduc la dezvoltarea de noi terapii pentru persoanele cu tulburări neurologice. Folosind tehnologii revoluționare, echipele noastre investesc în terapii țintite, cu potențialul de a modifica boala pentru persoanele cu scleroză multiplă (SM) și scleroză laterală amiotrofică (ALS).

Scopul nostru este să dezvoltăm cele mai bune medicamente din clasă care încetinesc sau opresc neurodegenerarea, controlează neuroinflamația și protejează sau chiar repară sistemul nervos.

 
Afecțiuni hematologice rare
Suntem determinați să schimbăm standardul de îngrijire pentru persoanele care sunt afectate de boli rare ale sângelui și să găsim răspunsuri pentru persoanele care trăiesc cu boli pentru care niciun tratament nu este disponibil. Pentru a face acest lucru, ne bazăm pe tradiția noastră în inovație, care provine din dezvoltarea primilor factori de coagulare cu durata de înjumătățire extinsă pentru tratarea hemofiliei A și B, pe primul tratament aprobat pentru purpura trombocitopenică trombotică dobândită (aTTP), dar și pe cercetarea și dezvoltarea de ultimă oră în boala aglutininelor la rece.

 

Boli rare
Suntem mândri de moștenirea noastră în tulburările de stocare lizozomală: un grup de afecțiuni genetice rare cauzate de deficiența unor enzime. Lucrând îndeaproape cu comunitățile de pacienți, am dezvoltat medicamente de ultimă generație pentru bolile Fabry, Gaucher și Pompe și am avansat către noi tratamente pentru pacienții cu deficit de sfingomielinază acidă (ASMD) și gangliozidoze GM2 (boala Tay-Sachs, varianta AB și boala Sandhoff).

 

Vaccinurile
Pentru a reduce semnificativ răspândirea bolilor infecțioase, echipele noastre de cercetare și dezvoltare dezvoltă antigene vaccinabile: molecule care declanșează sistemul imunitar să lupte împotriva agenților patogeni. Folosim știința bazată pe date pentru a profila bacteriile și virușii dăunători și o serie de tehnologii proprietare, astfel încât să putem urmări vulnerabilitățile acestora. Nu încetăm niciodată să inovăm. Urmărim în mod constant progresul, punem știința în slujba imunizării, protejând astfel oamenii și comunitățile din întreaga lume.