Cercetăm

și aducem inovația mai aproape de pacienți

Inspirăm

descoperind și dezvoltând medicamente pentru un viitor mai sănătos

Colaborăm

consolidând parteneriate benefice dezvoltării de soluții medicale mai bune pentru pacienți

Suntem de neoprit în căutarea miracolelor științei pentru a îmbunătăți viețile oamenilor.
 
Descoperirile științifice nu se întâmplă peste noapte și au în spate nenumerate ore de muncă. Ambiția noastră de a găsi soluții pentru pacienți ne motivează să dezvoltăm medicamente și vaccinuri revoluționare. Și să nu renunțăm niciodată. Pentru noi este o călătorie plină de satisfacții. Deîndată ce descoperim extraordinarul, pornim în căutarea următoarelor inovații.
 
Progresul științific ne unește și ne determină să evoluăm, să învățăm și să ne depășim limitele.

Priorități R&D

Medicamentele aflate în investigație clinică și vaccinurile

În fiecare zi, împingem mai departe limitele științei. Datorită numersoanelor persoane care se oferă să participe în studiile clinice pe care le realizăm, echipele noastre de cercetare și dezvoltare pot crea vaccinuri și medicamente noi, care au potențialul de a face viața mai bună pentru pacienți, familii și comunități din întreaga lume.

Tehnologii de ultimă generație

Echipele noastre au la dispoziție aparatură și tehnologii de ultimă generație pentru a crea și dezvolta vaccinuri inovatoare și terapii de precizie. De la terapii genetice scalabile și ARNm până la produse biologice flexibile, cu mai multe ținte, avem ceea ce este necesar pentru a lupta împotriva bolilor complexe pe mai multe fronturi.

Parteneriate științifice

Colaborarea este esențială pentru succesul nostru. Tocmai de aceea ne asociem în proiecte cu cei mai buni profesoniști și companii din diferite părți ale lumii.