Fotografie: Lucille Pernot, Sanofi’s R&D platform, Vitry-sur-Seine, Franța

La Sanofi, suntem de neoprit în căutarea miracolelor științei pentru a îmbunătăți viețile oamenilor.

Descoperirile științifice nu se întâmplă peste noapte și au în spate nenumărate ore de muncă. Ambiția noastră de a găsi soluții pentru pacienți ne motivează să dezvoltăm medicamente și vaccinuri revoluționare. Și să nu renunțăm niciodată.

Reinventarea continuă face parte din ADN-ul nostru și reflectă ambiția de a îmbunătăți viața pacienților, a partenerilor, a comunităților locale și a angajaților noștri. Așa am reușit să evoluăm de la o companie locală franceză la o companie internațională de top în domeniul sănătății.

Astăzi, suntem o companie unită în jurul aceluiași scop și motivată de aspirații comune. Avem încredere în capacitățile noastre științifice și de producție de top, care împreună cu accesul la date și tehnologii digitale, au potențialul de a transforma practica medicală. Facem astfel imposibilul posibil pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Progresul științific ne unește și ne determină să evoluăm, să învățăm și să ne depășim limitele.

Suntem de neoprit în căutarea miracolelor științei pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. Pentru noi este o călătorie plină de satisfacții. Deîndată ce descoperim extraordinarul, pornim în căutarea următoarelor inovații.

Uniți de un scop comun

Vă invităm să aflați povestea din spatele ambiției noastre și a noului nostru scop, spusă chiar de colegi din Sanofi. Fiecare membru al echipei contribuie într-un fel sau altul ca acest scop să devină realitate.

Noua noastră identitate

O nouă identitate vizuală, un nou început, un nou Sanofi

De ce această schimbare? Pentru că noi ne-am schimbat. Urmăriți acest scurt video pentru a afla cum anume.

  • Descarcă noul logo Sanofi