Sanofi este o companie farmaceutică lider în România, cu una dintre cele mai puternice și diversificate prezențe locale. Integrăm eficient cele patru divizii distincte și complementare pentru a genera valoare și beneficii concrete pacienților, sistemului de sănătate și întregului ecosistem socio-economic.

Dedicându-ne întreaga activitate pentru a aduce știința și inovația medicală mai aproape de pacienți, contribuim semnificativ pe parcursul întregii călătorii pentru sănătate a românilor – de la prevenție la tratament până la menținerea unei stări bune de sănătate.

Suntem un cetățean responsabil și credem în puterea parteneriatului etic și transparent cu specialiștii din domeniul medical, autoritățile locale și toți colaboratorii noștri, pentru a crea împreună un viitor mai bun și durabil pentru România.

Acest angajament este asumat de toți cei aproximativ 250 de angajați Sanofi, care depun eforturi zi de zi pentru a performa la potențial maxim în beneficiul pacienților din România și al comunităților locale

4 divizii globale distincte și complementare

Un cetățean responsabil

În fiecare zi, suntem dedicați sănătății, atât prin specificul activității noastre, cât și prin inițiativele inovatoare de suport a comunităților locale.