Fotografie: Anastasia Zorina, Head of Corporate Brand

Sanofi este o companie farmaceutică lider în România, cu una dintre cele mai puternice și diversificate prezențe locale. Integrăm eficient cele patru divizii distincte și complementare pentru a genera valoare și beneficii concrete pacienților, sistemului de sănătate și întregului ecosistem socio-economic.

Ambiția noastră de a găsi soluții pentru pacienți ne motivează  să dezvoltăm medicamente și vaccinuri revoluționare. În același timp, ne determină să evoluăm, să învățăm și să ne depășim limitele pentru a aduce progresul științific mai aproape de pacienții români. Și să nu renunțăm niciodată.

Suntem un cetățean responsabil și credem în puterea parteneriatului etic și transparent cu specialiștii din domeniul medical, autoritățile locale și toți colaboratorii noștri, pentru a crea împreună un viitor mai bun și durabil pentru România.

Acest angajament este asumat de toți cei aproximativ 250 de angajați Sanofi, care depun eforturi zi de zi pentru a performa la potențial maxim în beneficiul pacienților din România și al comunităților locale.