Sanofi, recunoscută de Top Employers Institute pentru bunele practici de dezvoltare a angajaților

Recent, Sanofi a primit din partea Top Employers Institute certificarea de “Global Top Employer” 2019 (Angajator de Top la nivel mondial), ca recunoaștere oficială a politicilor sale de resurse umane.

Această certificare globală se datorează certificărilor primite la nivel regional și local din cele 4 zone geografice - Europa, Orientul Mijlociu, Asia Pacific, America Latină, care însumează 22 de țări*.

Certificarea "Top Employers" reconfirmă eforturile permanente ale Sanofi de a dezvolta o strategie centrată pe angajați solidă și coerentă, consolidându-și astfel poziția în rândul celor mai atractive companii din lume, care oferă condiții optime de lucru.

În fiecare an, sondajul internațional realizat de Top Employers Institute recunoaște la nivel global angajatorii de top care: asigură condiții excelente pentru angajați, cultivă și dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și optimizează permanent practicile de angajare. În cadrul auditului, angajatorii sunt evaluați în funcție de 600 de practici de resurse umane și de dezvoltare a oamenilor.

Sanofi face acum parte dintre cele doar paisprezece companii din întreaga lume cărora li s-a oferit privilegiul de a fi premiate cu distincția de Global Top Employer în acest an.

Top Employers Institute a evaluat strategia Sanofi privind atragerea şi menţinerea talentelor, programele de învățare și de dezvoltare a competențelor, managementul performanței, dezvoltarea leadership-ului, compensațiile, beneficiile și cultura organizaţională.

Cu ajutorul a peste 100.000 de angajați în 100 de țări, Sanofi transformă inovația științifică în soluții pentru sănătate peste tot în lume.

*Argentina, Australia, Brazilia, China, Columbia, Egipt, Franța, Germania, Ungaria, India, Italia, Kazahstan, Mexic, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, Africa de Sud, Turcia, Regatul Unit, Emiratele Arabe Unite, Vietnam.