INTERVIU Sorin Ghelman, Vaccines Sales Head Romania & Moldova.
Sorin are o senioritate de 13 ani în industria farmaceutică și de 2 ani în Sanofi.

Ce înseamnă pentru tine să lucrezi în Sanofi?

Pentru mine Sanofi înseamnă, în primul rând, oamenii cu care interacționez zi de zi. De la fiecare din colegii mei am avut ceva de învățat, iar colaborarea cu partenerii externi a contribuit la o mai bună înțelegere a contextului de business în care ne aflăm. În al doilea rând, Sanofi înseamnă tradiție și expertiză în domeniul îngrijirii sănătății. Nu în ultimul rând, apreciez cultura Sanofi care încurajează inițiativa și dezvoltarea profesională a fiecărui angajat.

“Cultura Sanofi încurajează inițiativa și dezvoltarea profesională a fiecărui angajat”

Sorin Ghelman

Cum răspunde Sanofi nevoii tale de dezvoltare profesională?

În Sanofi am putut să folosesc cunoștințele dobândite anterior și să acumulez noi experiențe. Cred că lucrul care m-a ajutat și mă ajută în continuare să mă dezvolt este expunerea la diverse procese și proiecte în cadrul companiei. Cu riscul de a folosi un clișeu, pot spune că ieșirea din zona de comfort este esențială pentru dezvoltarea noastră personală si profesională.

Povestește-ne o experiență despre care îți amintești cu plăcere și care ți-a oferit un sentiment de împlinire profesională.

În Sanofi Pasteur, pregătirea campaniei de vaccinare antigripală este una dintre principalele priorități. Împreună cu colegii mei, prin eforturi susținute, prin dezvoltarea de inițiative de informare corectă și responsabilă, încercăm să contribuim la îmbunătățirea nivelului de conștientizare a valorii vaccinării în România. Un astfel de proiect îmi aduce mulțumirea de a mă dedica sănătății celor din jurul meu.