Misiunea Sanofi de a transforma practica medicală și de a contribui semnificativ la îmbunătățirea vieții oamenilor din întreaga lume nu ar putea fi îndeplinită dacă nu am fi creat și nu am fi încurajat continuu o cultură de învățare

Toți angajații Sanofi au acces la resurse valoroase de învățare și dezvoltare și sunt încurajați pe tot parcursul evoluției lor să își atingă potențialul. De asemenea, compania oferă acces la o serie de beneficii care au rolul de a asigura condiții optime pentru o viață cât mai bună. 

Oportunități de dezvoltare personală și profesională – în Sanofi este încurajată o cultură a învățării continue și dezvoltarea oamenilor la toate nivelurile, de la noi angajați la începutul carierei până la profesioniști experimentați. Oferim o gamă permanent actualizată de programe pentru a oferi suport personalizat, oriunde se află pe parcursul carierei.

Ca parte a angajamentului nostru față de diversitate și incluziune, ne angajăm să oferim tuturor angajaților modalități flexibile de lucru, adaptate nevoilor din viața personală și profesională.

Angajații Sanofi sunt auziți și văzuți. Ne încurajăm colegii să își împărtășească ideile, entuziasmul și chiar nemulțumirile. Pe lângă sondajele noastre anuale, avem și alte platforme și modalități care favorizează comunicarea bidirecțională. O relație sănătoasă și deschisă între angajații de toate mediile și rolurile din cadrul companiei ajută la câștigarea încrederii, valorându-și reciproc identitatea și valoarea.

Starea bună de sănătate a angajaților noștri reprezintă o prioritate. Compania oferă acces la o gamă largă de servicii și resurse pentru a-i ajuta pe angajați să își păstreze starea bună de sănătate și să își trăiască viața la maximum: abonamente la clinici de sănătate, asigurare de viață și de sănătate, acces la a doua opinie medicală, acces la servicii SOS în cadrul unui program internaționaș, beneficii dentare, programe de wellness și coaching etc.

Programul de Asistență pentru Angajați oferă un spectru larg de consiliere și sprijin angajaților Sanofi, suport psihologic și emoțional, îndrumare juridică și financiară, atât lor, cât și membrilor familiei acestora.

Timpul liber este încurajat: compania oferă zile libere suplimentare pentru diverse ocazii: evenimente de familie, zile de naștere, vacanțe, compensarea zilelor pentru sărbătorile legale care sunt în week-end. De asemenea, de la începutul anului 2022, Sanofi oferă concediu parental plătit, de 14 săptămâni, pentru ca fiecare părinte, indiferent de gen sau orientare sexuală, să aibă întreaga disponibilitate să primească noul membru al familiei și să îi poată dedica timp de calitate (sunt acoperite toate situațiile: copil născut în familie, adoptat sau luat în custodie).

O zi liberă pe an, plătită, pentru o cauză socială – la libera alegere a angajaților, aceștia pot să aleagă în ce proiect să se implice ca voluntari.

Alte beneficii: abonament Bookster, alocație de masă, indemnizație de pensionare, fructe la birou,  posibilitatea de a achiziționa acțiuni în condiții preferențiale, împrumuturi, ajutor pentru evenimente speciale în familie etc.